utorak, 2. listopada 2012.

Prezentacija spomenika Monte Giro- Pula

Promocija novog spomenika na gradskom groblju 

Monte Giro- Pula

Bjelina i na tkane teksture na stvorenoj formi na moderan način upriličuju nadgrobni spomenik čvrsto oslonjen na tradiciju. (U ovom radu sjedinjuju se mnoge vještine i znanja;prije svega kiparska kojom se zadaje forma i klesarska kojom se oblikuje spomenik, potom graditeljska disciplina kojom se ugrađuje natpisna ploča u uspravan položaj. Na samom početku kamen se obrađuje industrijskim putem dok se završna obrada izvodi izvorno Antičkom obradom.)









www.osmrtnica.net

''Portal za besplatnu objavu obavijesti o smrti, posljednjih pozdrava, zahvala i sjećanja''

Nitko ne voli teme vezane za smrt, ali nažalost to je nešto što je nemoguće izbjeći. Stoga vam ovim putem želimo predstaviti prvi hrvatski besplatni portal za predaju i objavu obavijesti o smrti, posljednjih pozdrava, zahvala i sjećanja na naše drage pokojnike.

Radi se o stranici osmrtnica.net koja je zamišljena kao mjesto na kojem možete pronaći sve potrebne informacije vezane uz posljednji ispraćaj vaših najmilijih - od obavijesti o smrti, posljednjih pozdrava, preko sjećanja na pokojnike, pa sve do informacija o najbližoj cvjećarni, o tome gdje izraditi spomenik, organizirati karmine, kako do groblja, i još mnogo toga. Napomenimo da stranicu odlikuje decentan dizajn koji odiše pijetetom, to jest dubokim poštovanjem prema umrlim osobama.

Svjesni smo da je internet medij današnjice i budućnosti, a da je tako, to potvrđuje i činjenica da i vi sami, upravo sada, ovaj članak čitate na internet stranici. Današnje društvo želi najsvježije informacije, na najbrži mogući način, i sve na jednome mjestu.

Prednost objave osmrtnica na internetu naspram osmrtnica u tiskanim medijima je velika.

Vjerujemo da ne kupujete sve dnevne novine koje se mogu naći na hrvatskom tržištu, tako da se može slučajno dogoditi da informacija o smrti vašeg prijatelja, rođaka ili poznanika ne dođe na vrijeme do vas, što vam sigurno ne bi bilo drago.

Još jedna od prednosti je to što obavijesti o smrti iz cijele Hrvatske, koje budu objavljene na www.osmrtnica.net ostaju u trajnoj arhivi, dok su u novinama samo jedan dan.

Dakako da sav sadržaj prije objave prolazi proces autorizacije kako ne bi došlo do zloupotrebe i neugodnih situacija.

Izdvajamo i da se na stranici može pronaći najpotpuniji popis groblja u Republici Hrvatskoj, potpomognut sa Google kartama kako bi se lakše orijentirali. A ukoliko groblje koje tražite nije na tom popisu, slobodno javite uredništvu stranice kako bi ga uvrstitli na popis.

Uostalom, najbolje da sami posjetite stranicu kako bi vidjeli što se sve može pronaći.



www.osmrtnica.net

Nema komentara:

Objavi komentar